Glaçage miroir au chocolat noir
TM6 TM5 TM31

Glaçage miroir au chocolat noir

4.2 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

A réaliser la veille

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 175 g d'eau
  • 220 g de sucre en poudre
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 75 g de cacao en poudre non sucré

Voeding
per 600 g
Calorieën
6194.2 kJ / 1480.5 kcal
Eiwitten
24.2 g
Koolhydraten
266.9 g
Vetten
56.5 g
Verzadigd vet
34.8 g
Vezels
27.8 g
Natrium
88.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten