![Glaçage au chocolat noir Glaçage au chocolat noir](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84A3BDF2-47EC-4F3A-983A-15E3030A6876/Derivates/6A49B944-7483-4182-919E-F9799219E6DB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
A réaliser la veille
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre en poudre
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 75 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 6456 kJ / 1533 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 235 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise au chocolat
45 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Gâteau tout chocolat
3h 10 min
Nid de Pâques
1 Std. 45 Min
Gâteau de Pâques
13u.
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Gâteau tout chocolat
5h 45 min
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 godz. 30 min
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min