Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème
- 300 g de lait demi-écrémé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 25 g de fécule de maïs
La pâte
- 250 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de levure chimique
- 1 jaune d'œuf
- 80 g d'huile neutre
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets au four
2h
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Baguette express
2h 35min
Pretzels
1h 15min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
La brioche familiale
5 Std.
Miniviennoiseries express
5 godz. 20 min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 godz. 10 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min