Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème
- 300 g de lait demi-écrémé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 25 g de fécule de maïs
La pâte
- 250 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 80 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de levure chimique
- 1 jaune d'œuf
- 80 g d'huile neutre
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés briochés au chocolat
2 godz. 40 min
Petits pains au lait hérissons
2h 35min
Baguette express
2h 35min
Baguette viennoise
4h 25min
Croissants façon pain au chocolat
3 Std. 35 Min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Petits pains au lait au caramel
4h
Croissant
16h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Beignets au four
2h
La brioche familiale
5h