Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine
- 3 œufs
La mousse coco-vanille
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 250 g de lait de coco
- 3 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 100 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1823 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 27.3 g
Alternatieve recepten
Napolitain
73 Std. 40 Min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Fraisier
12óra 45p
Crème pâtissière
15min
Génoise
1h 50 min
Génoise
50min
Les gaufres de la foire
3h
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20min
Gâteau crémeux à la vanille
13h
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15 min
Génoise au chocolat
45min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 Std. 45 Min