Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croustillant au chocolat au lait
- 100 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 30 g de beurre demi-sel
- 100 g de biscuits, type Gavotte
Les crèmes café et vanille
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 400 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 40 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 2 c. à café de café instantané
La dacquoise
- 3 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de sucre glace maison
- 100 g d'amandes en poudre
La finition et montage
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Le glaçage
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 g de lait
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 25 g de miel
- 75 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- ½ c. à café de café instantané
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2781.2 kJ / 665.6 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 41.8 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3u.
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 godz. 15 min
Mousse surprise
14 Std.
Verano
12h 45min
Cupcake café cappuccino
40 Min
Le drômois
12h 45min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 Std. 15 Min