Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 feuilles azyme (optioneel)
- 100 g d'amandes décortiquées
- 100 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao
- 160 g de miel
- 60 g d'eau
- 45 g de sirop de glucose
- 45 g de sucre en poudre
- 50 g de blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 330 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min
Bouchées truffées noisette-café
50min
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1 Std. 25 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25 min
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20min
Pâtes au cacao
48 Std.
Nougats noirs
3h
Calissons d'Aix
24h
Mystère cœur chocolat
3 godz. 35 min