Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1287 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche de Jeanne
4h 15min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Kringle (Estonie)
2h 40min
Minipanettoni
2h 30min
Baguette viennoise
4sa 25 dk
Petits pains aux raisins
24 Std.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min
Briochettes feuilletées
2h 45min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.