Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre doux, ramolli
La crème pâtissière et le façonnage
- 350 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 40 g de farine de blé, type 55
- 50 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits confits variés, en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1287 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 46.7 g
- Vetten
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kougelhopf
2h 55min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche parisienne
24h
Brioche "super bonne"
3 Std.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Baguette viennoise
4h 25 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Petits pains aux raisins
24h
Briochettes feuilletées
2h 45 min
Pain Cocotte
3 Std.
Roulés briochés au chocolat
2h 40 min