Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte levée
- 100 g de lait entier
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 350 g de farine de blé
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le streusel
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre doux, bien froid et coupé en morceaux
- 150 g de cassonade
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 50 g d'eau
- 25 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2236 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbredele
2 Std. 30 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Schwowebraedele
1 Std. 10 Min
Vanille Kipferl
35 Min
Spritzbredele
25 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4 Std. 30 Min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Spätzles aux girolles
50 Min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min