Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte levée
- 100 g de lait entier
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- ½ c. à café de sel
- 350 g de farine de blé
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
Le streusel
- 200 g de farine de blé
- 100 g de beurre doux, bien froid et coupé en morceaux
- 150 g de cassonade
- 1 c. à soupe de cannelle en poudre
- 50 g d'eau
- 25 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2236 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzles aux girolles
50 min
Kougelhopf
2h 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Schwowebraedele
1h 10min
Butterbredele
2h 30min
Manneles
1h 30min
Bredele
12h 45min
Vanille Kipferl
35 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Spritzbredele
25 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.