Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs moyens (53-63 g)
La mousse au caramel beurre salé et poires
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 240 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 20 g d'eau
- 25 g de sucre en poudre
- 2 jaunes d'œufs
- 400 g de caramel au beurre salé
- 25 g de beurre demi-sel
- 200 g de poires, détaillées en petits dés (1,5 cm)
- 30 g de sucre roux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1016 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 13.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles au caramel
13h
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Crème pâtissière
15 Min
Coupelles de chocolat
2 Std. 45 Min
Mousse surprise
14 Std.
Verano
12 Std. 45 Min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Choux vanille-fraise
7 Std. 15 Min
Choux chocolat-réglisse
4h
Choux aux fruits confits
2 Std.
Mont-blanc revisité
4 Std. 20 Min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min