Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au café
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 c. à café de café instantané
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le glaçage au café
- 150 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 2 c. à café de café instantané
- 1 blanc d'œuf
- 1 c. à café de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2390 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons au chocolat
24h
Pâte à chou
2 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Tarte tropézienne
3 Std.
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Eclair au chocolat
1u. 15min
Macarons au café
24h
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Chouquettes à la crème pralinée
2 godz. 15 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Eclairs choco-café
24h
Fraisier
12h 45min