Apparaten en Accessoires
Macarons au café
Voorbereiding 30min
Totaal 24u.
20 morceaux
Ingrediënten
La ganache au café
-
120 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
20 g de miel
-
2 c. à café de café instantané
-
120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Les macarons
-
150 g sucre glace maison maison
-
150 g d'amandes en poudre
-
1 c. à café de cacao en poudre
-
4 blanc d'œuf
-
50 g d'eau
-
150 g de sucre en poudre
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
701 kJ /
167 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
19.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Desserts au café
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Le macaron caramel
1u. 50min
Eclair au chocolat
1u. 15min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1u. 15min
Crème pâtissière
15min
Pâte à chou
2u.
Macarons tiramisu
26u.
Macarons au citron
12u.
Macarons chocolat-caramel
2u. 30min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15u.
Macarons au chocolat
24u.
Meringue italienne
30min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3u. 45min