Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La ganache montée choco-café
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de café instantané
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 pièces
- Calorieën
- 1428.3 kJ / 340.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 18.8 g
Alternatieve recepten
Forêt-noire
2 Std. 30 Min
Moka
1 Std. 15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Forêt-noire aux cerises amarena
5h
Cheesecake polonais
1 Std. 30 Min
Religieuse au café
4 Std. 40 Min
Religieuses au café
3h 45min
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5u. 40min
Chouquettes à la crème pralinée
2 Std. 15 Min
Eclairs comme un Paris-Brest
1hod. 40min
Gâteau au café et à la vanille
5 Std. 15 Min