Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La base
- 210 g de cerneaux de noix
- 190 g de dattes dénoyautées
- 1 c. à café de café instantané (optioneel)
- ½ gousse de vanille, fendue en dans la longueur, les grains seulement
La crème au chocolat
- 90 g de dattes dénoyautées
- 200 g de crème de coco
- 50 g de cerneaux de noix
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 75 g de beurre de noix de coco
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La crème à la vanille
- 200 g de crème de coco
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur, les grains seulement
- 100 g de beurre de noix de coco
- 5 c. à soupe de sirop d'érable
Le montage
- cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3393 kJ / 811 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu express
20min
Mousse chocolat-café
1h 30min
Crème caramel au tofu soyeux
2h 25min
Crêpes aux clémentines
2h
Pommes de terre épicées dans leur peau
55min
Crème brûlée allégée
3 Std. 15 Min
Crème brûlée à la bergamote
3h 40min
Gâteau à la noix de coco
50min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Pizza maraîchère au brebis
2sa 5 dk
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h