Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache (à faire la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à café de gingembre en poudre
- 15 g d'eau de rose
- 100 g de chocolat blanc
Les macarons (le jour même)
- 75 g de sucre glace maison
- 75 g d'amandes en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 25 g d'eau
- 75 g de sucre en poudre
- 1 pincée de colorant alimentaire rouge, en poudre ou liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5130 kJ / 1229 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 113.5 g
- Vetten
- 79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Le macaron caramel
1h 50min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Macarons à la pomme verte
5 Std. 10 Min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5 Std. 10 Min
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Macarons au citron
12 Std.
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Macarons fraise-amaretto
24 godz.
Macarons chocolat-caramel
2u. 30min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 godz. 10 min
Macarons au chocolat
24 godz.
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min