Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Baguette viennoise
4h 25min
Pain au yaourt
1 Std. 50 Min
Pain Cocotte
3h
Baguette roulée aux graines
2 Std. 35 Min
Petits pains suédois
16h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain de mie aux graines
6 godz.
Pain au levain biologique
5h 5 min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain au levain
8h
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min