Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le tangzhong (à faire la veille)
- 25 g de farine de blé, type 55
- 125 g d'eau
La pâte (le jour même)
- 1 œuf
- 125 g de lait, et un peu pour la dorure
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 30 g de beurre doux, ramolli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 595 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Pain de mie
3h 20min
Brioche parisienne
24h
Pain aux graines
5h
Baguette viennoise
4h 25min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25 min
Gâche vendéenne
3h 20min
Petits pains suédois
16h
Miniviennoiseries express
5 Std. 20 Min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain ciabatta
3h 45 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min