Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le crémeux caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 250 g de mascarpone
Le glaçage caramel
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre demi-sel
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1820 kJ / 433.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
Alternatieve recepten
Choux poire-caramel au beurre salé
4 Std. 35 Min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 min
Petits choux au chocolat blanc et poivron rouge
24h
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30 min
Saint-honoré au citron
2h 25 min
Vacherin griotte-amande
12h
Pannacotta au blé noir
2h 30 min
Eclairs façon tarte citron
1h 15 min
Fraisier
12 godz. 45 min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15 min
Crème brûlée
4h 10 min
Meringue italienne
30 min