Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le crémeux caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 250 g de mascarpone
Le glaçage caramel
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre demi-sel
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1820 kJ / 433.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
Alternatieve recepten
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 Std.
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 godz.
Tarte au citron
12 godz.
Tartelette bavaroise poire et caramel
4u. 5min
Makis de légumes
8h 30min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.