Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fondant blanc (la veille)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
La pâte à choux (le jour même)
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 15 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le crémeux caramel
- 100 g de sucre en poudre
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 250 g de mascarpone
Le glaçage caramel
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de beurre demi-sel
- eau (5-10% du poids du fondant blanc en eau)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1820 kJ / 433.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 25.3 g
Alternatieve recepten
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Tartelette bavaroise poire et caramel
4 Std. 5 Min
Crème brûlée
2h 40 min
Crème pâtissière
15 Min
Petits choux au chocolat blanc et poivron rouge
24 Std.
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12sa
Tarte au citron
12sa
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Tarte au citron meringuée sans œuf
3h
Meringue italienne
30 Min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Eclairs façon tarte citron
1 Std. 15 Min