Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache aux fraises et à l'amaretto
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de fraises
- 180 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande, type amaretto
Les macarons
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 4 blanc d'œuf
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire en poudre rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 303.1 kJ / 72.6 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 3.5 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Macarons au chocolat
24 Std.
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Macarons au citron
12 Std.
Macarons saveur mojito
26 godz. 30 min
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Macarons au café
24 Std.
Le macaron caramel
1hod. 50min
Macarons à la pomme verte
5h 10 min
Macaron tiramisu
26 godz.
Macarons lapins de Pâques
48 godz.
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 Std. 15 Min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10 min