![Moka Moka](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6887c7e5-a07c-4802-ae5f-8367e6afe94c/Derivates/4afed237-ba79-4364-83ff-db523cd446e4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sirop au rhum
- 120 g d'eau
- 70 g de sucre roux
- 20 g de rhum ambré
- 20 g de café fort
La génoise
- 120 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de sucre en poudre
La crème au beurre au café
- 100 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre glace
- 180 g de beurre doux, mou
- 2 c. à café d'extrait naturel de café
- 80 g d'amandes effilées, torréfiées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1446.2 kJ / 345.6 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 67.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte tropézienne
3 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Pâte à chou
2h
Bavarois aux fraises
6h 25 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 Std. 20 Min
Couronne de choux aux fraises
2h 30 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30 min
Macarons au café
24h
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15min