Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 50 g d'eau
La crème au citron
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 50 g de fécule de maïs
- 200 g de jus de citron (5 citrons env.)
- 180 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre doux
La meringue
- 100 g de jus de pois chiches (aquafaba)
- 200 g de sucre glace maison maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1894.6 kJ / 451.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits flans pâtissiers
1h 15min
Tarte au citron
12h
Crêpes au potimarron
40min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30min
Meringue italienne
30min
Tarte soufflée au citron
3 godz. 35 min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3h 45 min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Flan pâtissier
4h 25min
Eclairs façon tarte citron
1h 15min
Eclairs caramel beurre salé
24h