Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 2 pincées de sel
- 50 g d'eau
La crème au citron
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 50 g de fécule de maïs
- 200 g de jus de citron (5 citrons env.)
- 180 g de sucre en poudre
- 50 g de beurre doux
La meringue
- 100 g de jus de pois chiches (aquafaba)
- 200 g de sucre glace maison maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1894.6 kJ / 451.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue italienne
30 min
Eclairs façon tarte citron
1h 15min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30min
Profiteroles au caramel
13h
Tarte au citron
12 Std.
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 Std. 45 Min
Fraisier
12 Std. 45 Min
Eclairs vanille-noix de coco
24h
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min
Flan brésilien aux œufs
1 godz. 5 min