Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau
- 320 g de beurre, et un peu pour les moules
- 480 g de sucre en poudre
- 4 c. à café rases d'extrait naturel de vanille
- 12 œufs
- 800 g de farine de blé
- 480 g de yaourt nature
- 4 pincées de sel
- 4 c. à café de levure chimique (2 sachets)
La crème au beurre de pistache
- 360 g de beurre
- 3 c. à soupe bombées de pâte de pistache
La meringue
- 200 g de sucre en poudre
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
Le coulis de framboises
- 500 g de framboises
- 100 g de sucre en poudre
- 160 g d'eau
L'assemblage
- 400 - 500 g de pâte à sucre
- 500 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3444.5 kJ / 822.9 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 110.1 g
- Vetten
- 35.4 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1 Std. 50 Min
Glaçage miroir au chocolat noir
12h
Génoise au chocolat
45 min
Ganache au chocolat
20 min
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Glaçage au beurre
5 Min
Croustillant au chocolat comme un whoopie pie
1 godz.
Gâteau au chocolat aux cerises
2 godz. 15 min
Muffins griottes et chocolat blanc
1 godz.
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Gâteau à la fraise
3h 35min
Cookies aux pépites de chocolat blanc et noir
30 min