Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 125 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Les macarons
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 140 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 436.9 kJ / 104.1 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Le macaron caramel
1h 50 min
Eclair au chocolat
1h 15min
Napolitain
73h 40min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Macarons chocolat-framboise
27h 45min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Macarons au citron
12h
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Macarons au chocolat
24 Std.
Tarte tropézienne
3h
Macarons au café
24 Std.
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 Std.