Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'eau
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 120 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 300 g de beurre doux, (50 g de beurre ramolli et 250 g de beurre préalablement congelé en morceaux)
- 10 - 15 bâtons de chocolat noir (pour pains au chocolat), coupés en deux
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1332 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au chocolat
24 Std.
Croissant
16h
Baguette
3h 45min
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4u. 25min
Pâte à pizza
1 Std.
Petits pains aux raisins
24 Std.
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min