Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre demi-sel
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de fraises, réserver 10 fraises pour la décoration
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 4 blancs d'œufs
- 250 de sucre en poudre
- 30 g d'amandes effilées
- 10 fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2137.3 kJ / 511.3 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 81.5 g
- Vetten
- 18.7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Mousse surprise
14 Std.
Framboisier
1h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Miroir à la framboise
15min
Bavarois à la mangue
7 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Royal au chocolat
3h 30min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min