Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 40 g de cacao en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La ganache au chocolat blanc et le montage
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 400 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 300 g de mangue, coupée en lanières
La ganache au chocolat noir et la finition
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 200 g de biscuits en bâtonnet, type Fingers, au chocolat blanc et au chocolat noir
- 150 g crêpe dentelle
- 8 œufs de Pâques en chocolat
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2559.2 kJ / 612.2 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 57.7 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Napolitain
73 Std. 40 Min
Bûche express au praliné
45min
Verano
12óra 45p
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Charlotte au chocolat
6 Std. 20 Min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Tarte tropézienne
3h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min