Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème mascarpone vanillée
- 3 œufs
- 135 g de sucre vanillé maison
- 500 g de mascarpone, très froid
Les roses des sables au chocolat noir
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 90 g de sucre glace maison
- 250 g de pétales de maïs natures, type Corn Flakes®
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1204.9 kJ / 287.3 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 25.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Roses des sables
45 Min
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Pâte à crêpe
1h 15min
Mousse au chocolat croustillante
2h
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10 min
Crème anglaise
10 min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1 godz. 25 min
Tarte au chocolat
1h 40min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Roulé chocolat-noisette
1 Std.
Biscuit roulé
1h 50min
Roulé au chocolat
1 godz. 30 min