Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La crème chantilly
- 380 g de crème liquide 35% m.g. (dont 200 g de crème très froide)
- 20 g de sucre glace maison
- 3 c. à soupe de caramel au beurre salé
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Entremets aux deux chocolats
35min
Sauce Béchamel express
20min
Gâteau de Pâques
1h 55 min
Mousse au chocolat
3h 20min
Pâte à crêpe
1h 15min
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche royale
3 Std. 50 Min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Charlotte au chocolat
6u. 20min
Biscuit roulé
1h 50 min.