Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La crème chantilly
- 380 g de crème liquide 35% m.g. (dont 200 g de crème très froide)
- 20 g de sucre glace maison
- 3 c. à soupe de caramel au beurre salé
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bûche royale
3 Std. 50 Min
Bûche express au praliné
45 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 Std. 30 Min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Charlotte au chocolat
6h 20min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2 Std. 30 Min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Gâteau à la fraise
3h 35min