Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La crème chantilly
- 380 g de crème liquide 35% m.g. (dont 200 g de crème très froide)
- 20 g de sucre glace maison
- 3 c. à soupe de caramel au beurre salé
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche chocolat-orange
3h 45 min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1h 25min
Gâteau à la fraise
3h 35 min
Bûche chocolat-cassis
1h 45 min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Charlotte aux fraises
12h 30min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4 Std. 30 Min
Brioches des Rois au praliné
5 godz. 35 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Choux poire-caramel au beurre salé
4 godz. 35 min
Bûche express au praliné
45min