Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de fromage blanc 40 % m.g.
Le biscuit
- 4 œufs entiers (2 entiers et 2 blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 25 g de cacao en poudre, non sucré
La mousse de poires
- 1 boîte de poires au sirop (800 g env. : 450 g de poires et 50 g de sirop), et réserver 1 poire émincée en fines lamelles
- 1 c. à café d'agar-agar
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
La mousse au chocolat
- 3 œufs entiers, blancs et jaunes séparés
- 1 pincée de sel
- 40 g de sucre en poudre
- 160 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- cacao en poudre, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1560 kJ / 373.2 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois aux trois chocolats
15h
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Verano
12óra 45p
Bavarois à l'abricot
12h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Entremets coco-passion-papaye
24h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Délice pomme-speculoos
12h