Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 692 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 Std.
Sorbet Tagada
12h 25min
Les croustouilles
20 Min
Les palets roses de Jeanne
1小时 15 分钟
Iles flottantes
1小时
Gâteau au caramel
45 Min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min