Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 692 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Iles flottantes
1hod.
Crème anglaise
10 min
Mousse au chocolat magique
15 min
Pannacottas after eight
5h 35min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Les croustouilles
20 min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Œufs au lait aux Carambar
1hod. 30min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Mousse au chocolat magique
15 min
Délice au Carambar
2hod. 30min