Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 22 confiserie au caramel, type Carambar, réfrigérés (voir "Conseil(s)")
-
130
g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
of 130 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g. - 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 500 g de mascarpone
- 60 g de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)")
- cacao en poudre pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 godz. 20 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Pannacottas after eight
5 godz. 35 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Tarte au citron destructurée
20 Min