Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de haricots blancs secs, type lingots, et un grand volume d'eau froide
Le jour même
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de graisse de canard
- 100 g de poitrine de porc fumée, coupée en morceaux (3 cm)
- 2 manchons de canard confit
- 2 saucisses de Montbéliard
- 2 tranches épaisses de saucisson à l'ail
- 40 g de concentré de tomate
- 700 g d'eau
- 10 g de graines de coriandre
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de chapelure maison (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4635 kJ / 1116 kcal
- Eiwitten
- 76.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 75 g
Alternatieve recepten
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Blanquette de veau
1h
Osso-buco
1h 20min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Macaronade
2h 30min
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45min
Rognons de veau au xérès
25min
Cassoulet express au chorizo
55 min
Palette à la diable
1h
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Bœuf bourguignon
1h 25min