Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de chapelure
- 2 œufs
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 580 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Sauce au roquefort
20 dk
Sauce rouille
10 dk
Aïoli traditionnel
10 dk
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1sa 20 dk
Ravioles sauce au foie gras
40 dk
Aligot
40 dk
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1sa 15 dk
Crème ibérique
5 dk
Confit d'oignons
30 dk
Cromesquis de saint-nectaire
45 Min
Ravioli maison
2sa 15 dk
Fondue savoyarde
15 min