Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La pâte brisée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau froide
- 400 g de filets de poulet, détaillés en dés (2 cm env.)
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf battu avec un peu de sel pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2424.8 kJ / 580.5 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouchée à la reine
55min
Ficelles picardes
2h
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1 Std. 30 Min
Feuilleté comtois
1h 5min
Tourte au poulet
2h
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Croustade aux champignons
1h 15min
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min
Calzone au jambon et à la courgette
1 Std. 45 Min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Tourte du lundi
1h 5min
Croustade lardons et champignons
1h 15min