Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 30 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 saucisse de Morteau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1451.9 kJ / 348.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Gâteau de pain rassis au comté et au jambon
1 Std. 10 Min
Croque-cake
50 min
Croque-campagne au comté
40 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 Min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1 Std. 20 Min
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min
Saucisson brioché
2h 50min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1 Std. 20 Min
Croziflette
1h 25min