Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 30 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 saucisse de Morteau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1451.9 kJ / 348.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits à la moutarde à l'ancienne
1h 20min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Gratin de crozets au jambon
1h
Cake aux 3 fromages
50 Min
Couronne-cake au lard fumé
1h 30min
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Saucisse de morteau briochée
5hod. 25min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1h 20min
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min