Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour le moule
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 160 g de lait
- 30 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 saucisse de Morteau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1451.9 kJ / 348.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 187.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisse de morteau briochée
5h 25min
Saucisson brioché
2h 50min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1u. 55min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Croziflette
1u. 25min
Couronne-cake au lard fumé
1h 30min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 Min
Quiche lorraine façon gâteau magique
1u. 20min