Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 43 g / 43 g
- Koolhydraten
- 9 g / 9 g
- Vetten
- 11 g / 11 g
Alternatieve recepten
Minisoufflé au camembert
35 min
Truite farcie au maroilles
1h
Bœuf aux champignons
30 min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 min
Emincé de veau à la normande
35 min
Papillotes de lieu noir
45 min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2h 35min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Welsh rarebit
30 min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25 min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min