Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 43 g / 43 g
- Koolhydraten
- 9 g / 9 g
- Vetten
- 11 g / 11 g
Alternatieve recepten
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 menit
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 Std.
Endives au jambon gratinées au comté
13 godz.
Waterzoï de poulet
1h 10 min
Ballotines de poulet farcies, tagliatelle de légumes et velouté au riesling
40 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Bœuf aux champignons
30 min
Welsh rarebit
30 min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1h 10 min
Nouilles sauce verte et rose
20 min
Flamiche aux chicons et maroilles
2j
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min