Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 43 g / 43 g
- Koolhydraten
- 9 g / 9 g
- Vetten
- 11 g / 11 g
Alternatieve recepten
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Poulet sauce Alfredo au brocoli
30 Min
Chapon en blanquette
1 Std. 30 Min
Blancs de volaille à la moutarde
45 Min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 Min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1h 10min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Velouté d'endive
35 Min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min