Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Endives au jambon
1h 15min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Tarte au poireau et lardons
2 Std. 5 Min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1h
Gratin de salsifis, béchamel au poireaux
1 Std. 30 Min
Croque flammekueche
55min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Courgette au jambon
1h