Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
-
600
g de filets de merlan
of 600 g de filets de poisson blanc -
100
g de crème liquide 30-40% m.g.
of 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1612 kJ / 386.3 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 581.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Blanquette de cabillaud
55min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 min
Papillotes de lieu noir
45 min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 min