Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
-
600
g de filets de merlan
of 600 g de filets de poisson blanc -
100
g de crème liquide 30-40% m.g.
of 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1612 kJ / 386.3 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 581.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 min
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Blanquette de cabillaud
55min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min