Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de veau, coupée en cubes de 2 cm environ
- 1 c. à café rase de curcuma en poudre
- 1 c. à café bombée de cardamome en poudre
- 1 c. à café bombée de gingembre en poudre
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g de sauce harissa
- 30 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour dorer
- 10 g de miel liquide
- 450 g de carottes, coupées en rondelles de 6 à 8 mm
- 30 g de fond de veau en poudre
- 750 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 brins de persil frais, hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2232 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Tajine de veau aux courges
2u. 5min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Navarin d'agneau
1h 15min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Navarin aux petits légumes
1h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 godz. 30 min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Veau Marengo
55 min
Curry d'agneau
1h
Sauté de veau aux olives
1h
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 min