Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 450 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux (4 cm)
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 450 g d'eau
- ¾ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, estragon, coriandre)
- 30 g de concentré de tomate
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de carotte nouvelle
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux
- 100 g de navet, coupé en quatre
- 70 g d'oignons nouveaux
- 35 g de céleri branche, coupé en bâtonnets (2 cm)
- 50 g de petits pois, frais ou surgelés
- 50 g de fèves, surgelées
- quelques feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3835 kJ / 917 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 54.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Axoa d'agneau
55min
Curry d'agneau
1h
Lapin à la moutarde
1h
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Osso-buco
1h 20 min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Navarin aux petits légumes
1h
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté de veau Marengo
55min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min