Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 450 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux (4 cm)
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 450 g d'eau
- ¾ cube de bouillon de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, estragon, coriandre)
- 30 g de concentré de tomate
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de carotte nouvelle
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux
- 100 g de navet, coupé en quatre
- 70 g d'oignons nouveaux
- 35 g de céleri branche, coupé en bâtonnets (2 cm)
- 50 g de petits pois, frais ou surgelés
- 50 g de fèves, surgelées
- quelques feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3835 kJ / 917 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 54.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1j
Sauté d'agneau aux légumes
45 Min
Osso-buco
1j 20 menit
Navarin d'agneau printanier
1j 20 menit
Veau aux olives
1j
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 menit
Navarin d'agneau printanier
1j 25 menit
Curry d'agneau
1j
Daube d'agneau aux artichauts
1j
Axoa d'agneau
55 Min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min