Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de riz
- 1600 g d'eau
- 8 feuilles de chou frisé
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lard, détaillé en dés
- 250 g de filets de poulet, sans peau et coupés en morceaux
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La sauce tomate
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 500 g de tomates entières pelées au jus
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de farine de blé
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7940 kJ / 1896 kcal
- Eiwitten
- 112 g
- Koolhydraten
- 204 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin marengo
1 Std.
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2 Std.
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Farci charentais
2 Std.
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Garbure
1 Std. 10 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Tourte aux champignons et poulet
2 Std. 15 Min