Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 1 piment rouge de petite taille, épépiné
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 150 g d'eau
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de cassonade
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 2 brins de persil plat frais, effeuillés
- 2 branches de thym frais, effeuillés
- 1 filet mignon de porc de 500 g
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 991 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1 Std.
Porc aux abricots secs
55 min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Joues de porc au citron confit
1 godz. 5 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min
Filet mignon au cidre
35min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 Std.
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Sauté de porc au curry
1 Std.
Porc aigre-doux à la purée
40min