![Navarin d'agneau printanier Navarin d'agneau printanier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9f134a4-f5c0-4fe2-8347-9f8b065b9a26/Derivates/2796a7dc-c3a8-4bfa-8fdc-596e9d889fff.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 1,5 cm de côté environ
- 1 c. à soupe de farine
- 160 g d'oignons, pelés et coupés en morceaux
- 30 g de concentré de tomate
- 300 g de pulpe de tomate
- 180 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 1 brin de thym frais
- 150 g de carottes nouvelles, pelées et coupées en tronçons de 2-3 cm
- 250 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles avec leur peau
- 200 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2232 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbure du Béarn
1u. 10min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50min
Sauté de veau aux olives
1h
Sauté de veau Marengo
55 Min
Navarin d'agneau printanier
1u. 20min
Veau Marengo
55 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau
1h 15 min
Axoa d'agneau
55 Min
Osso-buco
1u. 20min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Bœuf carottes
2h