Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre doux
- 100 g de vermouth, type Noilly Prat®
- 300 g d'eau
- 40 g de moutarde à l'ancienne
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 400 g de chou frisé, coupé en chiffonnade
-
2
saucisses de Morteau
of 2 saucissons à cuire - 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2611 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Salade de lentilles et cervelas
45 Min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 min
Endives au jambon
1 Std. 15 Min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1j 20 menit
Gratin de crozets au jambon
1j
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1j 20 menit
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 menit
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Palette à la diable
1j
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1j
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min