Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre doux
- 100 g de vermouth, type Noilly Prat®
- 300 g d'eau
- 40 g de moutarde à l'ancienne
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 400 g de chou frisé, coupé en chiffonnade
-
2
saucisses de Morteau
of 2 saucissons à cuire - 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2611 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Soufflé au sabre
1h
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15 min.
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1u. 10min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1h 20min
Palette à la diable
1h
Gratin de crozets au jambon
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Endives au jambon
1h 15 min.
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15 min.
Choucroute
1h 25min