Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de beurre doux
- 100 g de vermouth, type Noilly Prat®
- 300 g d'eau
- 40 g de moutarde à l'ancienne
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 400 g de chou frisé, coupé en chiffonnade
-
2
saucisses de Morteau
of 2 saucissons à cuire - 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2611 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 Min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1 Std. 30 Min
Petit salé aux lentilles
45 Min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Endives au jambon
1 Std. 15 Min