Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 70 g de carotte, coupée en tronçons
- 1500 g d'eau
- 400 g de cocos de Paimpol
- 4 saucisses
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 300 g de tomates mondées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 2 brins de persil plat frais, équeutés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326.2 kJ / 318.2 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail saucisse
50min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Mogettes à la charentaise
13 Std. 15 Min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min
Sauté de veau au chorizo
1h
Filet mignon au cidre
35 min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2 Std.
Sauté de porc au curry
1h
Palette à la diable
1h
Rognons de veau sauce madère
20 Min