Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de persil frais, équeuté
- 650 g de chair à saucisse nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- 8 feuilles de chou vert
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en cubes (2 cm)
- 150 g de navet, coupé en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1284.4 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pois à la française
45 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 λεπτ.
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Mogettes à la charentaise
13h 15min
Brandade de morue et persillade
50 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Dinde aux blettes et champignons
40 min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 godz. 10 min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.