Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 300 g d'eau
- 300 g de chair de melon
- 4 tranches de jambon de Bayonne, coupées en fines lamelles
- 150 g de feta, détaillée en cubes
- 100 g de roquette
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1178 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Verrine saumon-endive
10min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 λεπτ.
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Verrines estivales
12h