Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 300 g d'eau
- 300 g de chair de melon
- 4 tranches de jambon de Bayonne, coupées en fines lamelles
- 150 g de feta, détaillée en cubes
- 100 g de roquette
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1178 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Salade fraîcheur concombre, courgette et menthe
10 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Salade de jambon serrano au melon et crème à l'orange
20 min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min