![Champignons farcis aux pruneaux Champignons farcis aux pruneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0EFD81D2-02F7-4127-BE8F-AF9D5E963A3A/Derivates/b3db4a4b-ecba-4c4b-af64-9fb7151b42be.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13 Std.
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Crème de sardine au whisky
5 Min
Cheesecake au saumon
4h
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2hod. 45min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20 min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Clémentine farcie au crabe
20min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 Std.
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min