Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 2 brins d'aneth frais, équeutés
- 2 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 g d'huile d'olive
- 10 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 concombre non traité, non épluché
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 185 kJ / 44.6 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinade de courgette
4h
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 godz. 20 min
Cheesecake au saumon
4h
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Verrine saumon-endive
10min
Gaspacho de betterave
10min
Verrines printanières
25 min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de saumon à tartiner
3h
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min