Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 2 brins d'aneth frais, équeutés
- 2 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 g d'huile d'olive
- 10 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 concombre non traité, non épluché
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 185 kJ / 44.6 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines printanières
25min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Mousse de tomate au basilic
3 godz. 30 min
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15 min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min