Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 150 g de farine de blé, et 20 g pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 c. à café de graines de sésame noir
La garniture
- 350 g d'eau
- 3 endives, coupées en rondelles de 2 cm d’épaisseur,
- 60 g de beaufort, coupé en cubes
- 3 œufs
- 200 g de lait entier
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lardons allumettes
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2663 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13u.
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Tarte au poireau et lardons
2sa 5 dk
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1u. 15min
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1u. 15min
Croustade lardons et champignons
1u. 15min
Quiche aux fanes de radis
45min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h