Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1 Std. 20 Min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée aux trois racines
45min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45min
Purée potiron-orange
30 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min