Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée aux trois racines
45 Min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 Min
Purée panais potiron
45 Min
Paupiettes, carottes nouvelles et jus aux herbes
1 Std.
Purée de carottes
30 Min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1h 5min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min