![Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E476CF0A-734E-4CD0-8B45-16CD9C7D12A8/Derivates/de337594-ae1f-4150-9e9a-45c33424d4c2.jpg)
Compatibele versies
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- sel
- poivre moulu
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Lapin, pois mange-tout et purée de patate douce au lait de coco
1h 20min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1h 20min
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1 Std. 30 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Purée potiron-orange
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée panais potiron
45min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Menu à petit prix - Ballotines de dinde, purée patates douces-carottes
1 Std. 5 Min