![Gratin d'asperges à l'appenzeller Gratin d'asperges à l'appenzeller](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C4D3E7AA-BDC6-4A98-BD66-165BE977B42F/Derivates/7a9234ba-6933-4a93-8a0b-5c568345b387.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œuf mollet aux asperges
1 godz. 20 min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Endives au jambon gratinées au comté
13u.
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Fond d'artichaut à la framboise
1 godz. 10 min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h