Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Endives au jambon
1u. 15min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1 godz.
Asperges et sabayon à l'estragon
1 godz.
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1 godz.
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min