Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
- 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
- 40 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'Appenzeller, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1630 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 menit
Endives braisées gratinées au parmesan
50 menit
Endives au jambon gratinées au comté
13 godz.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1j 30 menit
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges et sabayon à l'estragon
1j
Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre
1j
Asperges et jambon sauce hollandaise
1j
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 min
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 menit