Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 957.5 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux herbes et aux coques
45min
Brandade de morue
24 Std. 35 Min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 Min
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 phút
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Brandade de morue et persillade
50min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Bourride
1 Std.