Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 957.5 mg
Alternatieve recepten
Salade de rouget aux figues
50 min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Mouclade charentaise
40min
Risotto aux herbes et aux coques
45 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 phút
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35 phút
Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres
40min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Bourride
1h
Crevettes sautées au porto
30min
Sauce américaine
55min