Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 500 g de vin rouge, type Corbières
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 10 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 700 g de seiche, coupée en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1180 kJ / 282.3 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 957.5 mg
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10 min
Ragoût de langouste
1 godz. 35 min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1h 15min
Rouille
10 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Brandade de morue et persillade
50 Min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 35 min
Mouclade charentaise
40 Min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Rougail aux chipolatas
50 Min